Szállítás, Telepítés, Garancia


A kiszállítás, telepítés menete közösen egyeztetett időpontban történik. Minden Ceriotti bútort megrendelés alapján egyedileg gyártanak így a várható szállítási idő 35-40 nap, de egyedi kívánságok, kialakítások esetén ez az idő megnövekedhet, amiről a megrendelőt előzetesen tájékoztatjuk. A kiszállítás Budapest területén díjmentes, de a telepítésnek a megrendelt árutól függően külön díja van. Budapest területén kívülre való szállításnak és telepítésnek külön díja van, aminek mértéke a település helyétől és a megrendelt árutól függően változhat. Erről még megrendelés előtt telefonon vagy az info@fodraszbutorok.eu e-mail címen érdeklődhet.

 

Minden bútor garancia ideje 1 éves időtartamra szól, de a nem rendeltetésszerű működtetésből származó károkért mint például a kárpit felsértése vagy hajfestékkel való összekenése esetében nem  tudunk garanciát vállalni.
Amennyiben nem a Ceriotti-val végezteti a telepítést, úgy a bútorok összeszerelését, beüzemelését minden esetben szakemberrel végeztesse mert a helytelen telepítésből adódó károkért, hibákért nem vállalunk felelősséget.

 

Cégünk lehetőséget biztosít a garanciaidő kibővítésére ami az  1 éves termékgarancia lejárta után is, további időszakra biztosítja a rendeltetésszerű működésekből eredő hibák garanciális javítását. A garanciaidő kibővítésének mértékéről és díjáról az info@fodraszbutorok.eu e-mail címen érdeklődhet.