RENDELÉS MENETE

 

Termék testreszabása:

A megfelelő termékcsoport kiválasztása után az adott termékre kattintva eljutunk a kívánt bútor testreszabásához. A rendszer kínálta lehetőségekből saját elképzelésünk szerint alakíthatjuk ki a Ceriotti bútorokat, figyelembe véve szalonunk stílusát, kialakítását. Kiválaszthatjuk a bútor-, a fejmosó-, a kárpit színét, választhatunk különböző funkciókat mint például lábemelős és/vagy masszázsfunkcióval ellátott fejmosófotel. Kialakíthatunk teljesen egyedi elképzeléseket, amikor is a bútor színe több árnyalatból tevődik össze.
Minden terméknél külön ikonok jelzik, hogy milyen funkciók párosíthatóak az adott bútorhoz. Az ikonra irányítva az egeret láthatjuk, hogy az adott funkció választása jelent-e többlet költséget, majd rákattintva kiválaszthatjuk az adott funkciót, és ekkor ha van többlet költség az hozzá adódik a végső árhoz. Ezzel párhuzamosan a monitorunk jobb alsó sarkában is nyomon követhetjük az általunk választott elemeket, bútorunk kialakítását.


Kárpit kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van a kárpit kiválasztását jelző ikon – ott szabadon variálhatjuk a kárpit színét, stílusát. A kárpit színe ikonra kattintva választhatunk, hogy bútorunkat alap vagy speciális kárpittal rendeljük meg. Az alap /Standard/ színeket jelenleg 24 árnyalatból lehet kiválasztani ami nem jár plusz költséggel. A speciális /Special/ színeket jelenleg 45 árnyalatból lehet kiválasztani ami mindig plusz költséggel jár.


Fejmosótál kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van fejmosótál kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk fehér vagy fekete fejmosótálat. A fehér fejmosótál választása nem jelent többlet költséget, míg a fekete fejmosótálmindig plusz költséggel jár.


Fejmosófotel funkció kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van funkciókiválasztását jelző ikon – ott választhatunk alap /funkció nélküli/, elektromos emelhető lábtartóval és/vagy masszázsfunkciókat.A alap funkció választása nem jelent többlet költséget, míg az elektromos lábemelő és massázsfunkció mindig plusz költséggel jár.


Fejmosóváz színének kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van a váz színe kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk fehér vagy fekete fejmosó vázat. A fekete vagy fehér váz színének választása nem jelent többlet költséget.


Vendégszék lábának kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van a székláb kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk a különböző kialakítású széklábak közül.A széklába lehet Ötágú műanyag láb, Ötágú műanyagláb hidraulikus emelővel, Ötágú alumínium láb, Ötágú alumínium lábhidraulikus emelővel, Alumínium korong láb, Alumínium korong lábhidraulikus emelővel, Alumínium szögletes láb,  Alumínium szögletes lábhidraulikus emelővel. A széklábak ára nem egységes, így a kiválasztásuk előtt mindig tájékozódjon az aktuális székláb áráról. A széklábak ikonjára irányítva egerünket láthatjuk az adott székláb árát vagy rá kattintva a székláb összege hozzáadódik a végső árhoz.


Fodrász szék ülőrészének kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van azülés színe kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk fehér, fekete vagy átlátszó ülőrészt. A fekete vagy fehér ülőrész választása nem jelent többlet költséget, míg az átlátszó árnyalat mindig plusz költséggel jár.


Munkapult színének kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van a pult színe funkció kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk az adott bútorhoz felkínált árnyalatokból. A különböző árnyalatok választása nem jelent többlet költséget.


Borbély szék lábának kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van az alapzat kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk a különböző kialakítású széklábak közül. A széklába lehet Hidraulikusan emelhető korong alakú talp, Hidraulikusan emelhető esernyő alakú talp, Hidraulikusan emelhető védőburkos egyedi talp. A széklábak ára nem egységes, így a kiválasztásuk előtt mindig tájékozódjon az aktuális székláb áráról. A széklábak ikonjára irányítva egerünket láthatjuk az adott székláb árát vagy rá kattintva a székláb összege hozzáadódik a végső árhoz.


Recepció színének kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van a pult színe funkció kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk az adott bútorhoz felkínált árnyalatokból. A különböző árnyalatok választása nem jelent többlet költséget.


Kanapéláb színének kiválasztása:

Ahol a rendszer engedi – van a váz színe kiválasztását jelző ikon – ott választhatunk fehér vagy fekete vázat. A fekete vagy fehér váz színének választása nem jelent többlet költséget.


 

Amennyiben sikerült összeállítani a kívánt bútort, úgy a megrendelem gombra kattintva egy új oldalra fog jutni, ahol akár visszatérhet további vásárláshoz vagy folytathatja a megrendelés menetét. A megrendelés folytatásakor figyelmesen töltse ki a kért adatokat.
Bútoraink egyedi megrendelésre készülnek, így minden esetben előleget kérünk, melynek mértéke a megrendelési ár 50%-a.
Az adatok ellenőrzése és az ászf elfogadása után kattintson a Megrendelés véglegesítése gombra, miután egy visszaigazoló oldalra fog jutni ahol láthatja a megrendeléseinek adatait, megrendelésének számát. Ezzel egyidejűleg a rendelés során megadott e-mail címre érkezni fog egy visszaigazoló levél amiben láthatja a megrendelésének adatait illetve az előleg befizetéséhez szükséges adatokat.

Az előleg befizetése készpénzzel vagy utalással történhet melyről visszaigazolásként minden esetben előleg számlát állítunk ki, aminek értékét az áru átadásakor jóváírunk a vételi árból.
Az előleg befizetése után elkezdjük a termék gyártását ami 20-30 napot vesz igénybe, egyedi kívánságok, kialakítások esetén 45 napot.

A megrendeléstől számítva 24 órán belül telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot.