Alzami

Ár: pdf formában megnyitható
Hidraulikus fejmosó, ami az elektromos lábemelőnek és állítható ülésmagasságnak köszönhetően gombnyomásra biztosít maximális kényelmet mind a fodrász, mind a vendég számára.

Választható kárpitok:

Választható kiegészítők:

 

Méretek:

A vendég érezze magát a lehető legkényelmesebben hajmosáskor. És a fodrásznak, aki nap mint nap végzi ezt a feladatot nem jár ugyanaz a kényelem? Dehogynem!
A Ceriotti ezért alkotta meg az első olyan fejmosót, mely a vendég és a fodrász igényeit egyszerre képes kielégíteni. A hidraulikus emelőnek köszönhetően az ülésmagasság gombnyomásra állítható, hogy a lehető legideálisabb helyzetben dolgozhass. Mondj búcsút a hátfájásnak és a görcsös vállaknak az Alzami fejmosóval. A vendég maximális kényelmét biztosító emelhető lábtartó szintén központi vezérléssel működik.
A fejmosó kiválóan szigetelő poliuretán hab burkolattal van ellátva, hogy megóvja annak faszerkezetét. A fejmosótál munkalapja, illetve a bútor alváza galvanizált fémből készült, mely nagyobb tartósságot biztosít. A kárpit színe 69 árnyalat közül választható ki. A billenthető porcelán fejmosótál fekete és fehér színben választható, melyhez a csaptelep és zuhany alapfelszereltségként tartozik.


Magasság: 85 - 112 cm; Szélesség: 68 cm; Mélység: 126 - 154 cm


A hosszantartó használatához a fejmosót rendszeresen tisztítsd meg, melyhez használj langyos, enyhén meleg vizet, a kárpitnak megfelelő tisztítószert és mikroszálas törlőkendőt. Kerüld a jódtartalmú bőr fertőtlenítő szereket.

Megrendelés, szállítás, garancia

A kiválasztott bútor oldalán lévő Árajánlat gombra kattintva adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Telefonos és/vagy személyes egyeztetés után elkészítjük a személyre szabott árajánlatát, melynek elfogadása után díjbekérőt állítunk ki az előlegről. Bútoraink egyedi megrendelésre készülnek, így minden esetben előleget kérünk, melynek mértéke a megrendelési ár 50%-a. Az előleg befizetése készpénzzel vagy utalással történhet melyről visszaigazolásként előleg számlát állítunk ki, aminek értékét az áru átadásakor jóváírunk a vételi árból.

Az előleg befizetése után elkezdjük a termék gyártását ami 30-35 napot vesz igénybe, a szállítás és adminisztráció további 10 napot így az áru átvételére nagyjából 45 napot lehet számolni. Az áru várható beérkezéséről és az átvételének idejéről minden esetben értesítőt küldünk.

A megrendelt bútorokat előre egyeztetett időpontban törökbálinti raktárunkba lehet átvenni. A megrendeléseket 7 napig tároljuk díjmentesen. Házhozszállítási lehetőséget áruszállító alvállalkozó bevonásával tudunk biztosítani, melynek díja külön megállapodás része.

Minden bútor garancia ideje 1 éves időtartamra szól, de a nem rendeltetésszerű működtetésből származó károkért mint például a kárpit felsértése vagy hajfestékkel való összekenése esetében nem  tudunk garanciát vállalni.