Imperial db

Ár: pdf formában megnyitható

Elegáns stílusú, kifinomult vonalvezetésű fejmosó, mely elektromos lábemelővel és kétféle masszázsfunkcióval is elérhető.

Választható kárpitok:

Választható kiegészítők:

 

Méretek:

Uralkodói luxus vendégeidnek. A funkciók - a lábtartó emelő, a vibráló vagy shiatsu masszázs - a jobb karfa külső oldalán található integrált nyomógombos panel segítségével vezérelhetőek. A fejmosó egységben polcot találsz a sampon, kondicionáló, krémek és törölközők elhelyezéséhez. A fejmosó fotelja kiválóan szigetelő poliuretán hab burkolattal van ellátva, hogy megóvja annak fém- és faszerkezetét. A fejmosótál munkalapja, illetve a bútor alváza galvanizált fémből készült, mely nagyobb tartósságot biztosít. A kárpit színe 69 árnyalat közül választható ki. A billenthető porcelán fejmosótál fekete és fehér színben választható, melyhez a csaptelep és zuhany alapfelszereltségként tartozik.


Magasság: 96 cm; Szélesség: 78 cm; Mélység: 124 cm


A hosszantartó használatához a fejmosót rendszeresen tisztítsd meg, melyhez használj langyos, enyhén meleg vizet, a kárpitnak megfelelő tisztítószert és mikroszálas törlőkendőt. Kerüld a jódtartalmú bőr fertőtlenítő szereket.

Megrendelés, szállítás, garancia

A kiválasztott bútor oldalán lévő Árajánlat gombra kattintva adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Telefonos és/vagy személyes egyeztetés után elkészítjük a személyre szabott árajánlatát, melynek elfogadása után díjbekérőt állítunk ki az előlegről. Bútoraink egyedi megrendelésre készülnek, így minden esetben előleget kérünk, melynek mértéke a megrendelési ár 50%-a. Az előleg befizetése készpénzzel vagy utalással történhet melyről visszaigazolásként előleg számlát állítunk ki, aminek értékét az áru átadásakor jóváírunk a vételi árból.

Az előleg befizetése után elkezdjük a termék gyártását ami 30-35 napot vesz igénybe, a szállítás és adminisztráció további 10 napot így az áru átvételére nagyjából 45 napot lehet számolni. Az áru várható beérkezéséről és az átvételének idejéről minden esetben értesítőt küldünk.

A megrendelt bútorokat előre egyeztetett időpontban törökbálinti raktárunkba lehet átvenni. A megrendeléseket 7 napig tároljuk díjmentesen. Házhozszállítási lehetőséget áruszállító alvállalkozó bevonásával tudunk biztosítani, melynek díja külön megállapodás része.

Minden bútor garancia ideje 1 éves időtartamra szól, de a nem rendeltetésszerű működtetésből származó károkért mint például a kárpit felsértése vagy hajfestékkel való összekenése esetében nem  tudunk garanciát vállalni.