Stylo 2p

Ár: pdf formában megnyitható

Elegánsan letisztult vonalvezetésű kétszemélyes munkapult fekete vagy fehér színben, két  munkapolccal, alumíniumberakásos tükörrel, igény szerint hálózati csatlakozókkal. Kérés esetén a fából készült polcok színe külön változtatható.

Választható színek:

Választható kiegészítők:

Méretek:

Rendkívül könnyű, üvegszálas szerkezetű munkapult, melynek alapszíne fehér, de fekete színben is választható. A munkalap a környezeti hatásokkal szemben rendkívül jól ellenálló melaminnal laminált fából, a lábtartó galvanizált fémből készült. A tükör ragasztott. A munkapult igény szerint hálózati csatlakozókkal is rendelhető.


Magasság: 168 cm | Szélesség: 99,5 cm | Mélység: 84 cm


A hosszantartó használatához a munkapultot rendszeresen tisztítsd meg, melyhez használj langyos, enyhén meleg vizet, megfelelő tisztítószert és mikroszálas törlőkendőt.

Megrendelés, szállítás, garancia

A kiválasztott bútor oldalán lévő Árajánlat gombra kattintva adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Telefonos és/vagy személyes egyeztetés után elkészítjük a személyre szabott árajánlatát, melynek elfogadása után díjbekérőt állítunk ki az előlegről. Bútoraink egyedi megrendelésre készülnek, így minden esetben előleget kérünk, melynek mértéke a megrendelési ár 50%-a. Az előleg befizetése készpénzzel vagy utalással történhet melyről visszaigazolásként előleg számlát állítunk ki, aminek értékét az áru átadásakor jóváírunk a vételi árból.

Az előleg befizetése után elkezdjük a termék gyártását ami 30-35 napot vesz igénybe, a szállítás és adminisztráció további 10 napot így az áru átvételére nagyjából 45 napot lehet számolni. Az áru várható beérkezéséről és az átvételének idejéről minden esetben értesítőt küldünk.

A megrendelt bútorokat előre egyeztetett időpontban törökbálinti raktárunkba lehet átvenni. A megrendeléseket 7 napig tároljuk díjmentesen. Házhozszállítási lehetőséget áruszállító alvállalkozó bevonásával tudunk biztosítani, melynek díja külön megállapodás része.

Minden bútor garancia ideje 1 éves időtartamra szól, de a nem rendeltetésszerű működtetésből származó károkért mint például a kárpit felsértése vagy hajfestékkel való összekenése esetében nem  tudunk garanciát vállalni.